24/7support

Beheer

Beheer en onderhoud van technische installaties

Beheer en onderhoud van uw technische installaties? Wij nemen u elke zorg uit handen. Met duidelijke contracten op maat en één vast aanspreekpunt. U weet altijd precies waar u aan toe bent. En als het nodig is, bijvoorbeeld bij een storing, staan onze professionele monteurs razendsnel bij u voor de deur. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Een prettig gevoel, toch?

NEN2767 en het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Een goede installateur werkt ook proactief. Bijvoorbeeld door installaties te onderwerpen aan een conditiemeting. Dat geeft een belangrijk inzicht in de technische staat en maakt kosten en investeringen voorspelbaar. Ook worden mogelijke besparingen op het gebied van energie en verduurzaming duidelijk. Om dit soort metingen zo betrouwbaar en uniform mogelijk te maken, passen we de NEN2767-norm toe. Deze norm gebruiken we trouwens ook bij het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Met behulp van dedicated software van marktleider Prognotice geven we u direct inzicht in de onderhoudskosten voor de komende periode.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen als professionals in onderhoud en beheer van uw technische installaties? Neem contact op om een afspraak te maken.

Bekijk onze vacatures

“Het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht is een van de beste academische ziekenhuizen van Nederland. Verdeeld over vijf UMC-locaties zijn er continu tien van onze monteurs aan het werk.”

Bekijk onze referenties