24/7support

Schreuder-Ruitenbeek
Installatiebeheer

Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer

Het functioneren van een installatie staat of valt met de service. Vanuit die gedachte houden wij bij Schreuder-Ruitenbeek uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in topconditie. Met vakkundige service en onderhoud, uitgevoerd door goed opgeleide professionals. Onze mensen zijn echte allrounders, multi-inzetbaar en gedreven om steeds weer dat beslissende stapje extra te zetten. Als onderdeel van VpG Techniek hebben wij de beschikking over een schat aan verzamelde expertise.

Ook projectmatig

Wij opereren vooral in de regio Utrecht, Amersfoort en Amsterdam, in opdracht van bijvoorbeeld universiteiten, vastgoedbeheerders, ziekenhuizen en kantoorgebouweigenaren. Bij ons heeft u altijd een vast aanspreekpunt en bij storingen staan we 24/7 voor u klaar. Naast service en onderhoud kunnen wij ook complete installatieprojecten voor u verzorgen, met een focus op duurzame oplossingen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of ons direct inzetten in uw onderhoudswerk? Neem contact met ons op.

“Voor twee intensive care-units van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (onderdeel van het UMC) mochten wij invulling geven aan een complex project met veel disciplines en een zeer strakke tijdsplanning. ”

Bekijk onze referenties

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Kom stage lopen!