24/7support

Swart Electrotechnisch Bureau

Swart Electrotechnisch Bureau

Swart Electrotechnisch Bureau is al sinds 1953 een begrip in Noord-Holland, met name in de regio Zaanstad/Amsterdam. Als gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebureau onderscheiden wij ons door een zeer klantgerichte benadering en een sterke drive om altijd een stapje extra te zetten als dat nodig is. Deze combinatie van eigenschappen vertaalt zich in hechte, langlopende relaties met opdrachtgevers in onder meer de corporatie- en vastgoedwereld, de zorg en het industriële segment.

Snel en oplossingsgericht

Wij leveren en onderhouden diverse elektrotechnische installaties, zoals verdeelkasten, duurzame ledverlichting voor kantoren en industriële omgevingen, laadpalen, toegangscontrolesystemen, vluchtweg- en calamiteitenverlichting, camera- en beveiligingssystemen. Daarnaast voeren we inspecties en onderhoud uit op PV installaties (zonnepanelen). We zijn sterk in het snel en efficiënt afhandelen van kleine kortlopende serviceopdrachten, maar voeren ook regelmatig grotere projecten uit. Als klant kunt u bij ons altijd rekenen op een 24/7 storingsdienst, verzorgd door monteurs die in de regio wonen. Ook bij calamiteiten bent u dus verzekerd van onze snelle service en oplossingsgerichte aanpak.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of ons direct inzetten in uw project? Neem contact met ons op.

“Onze opdrachtgevers vertrouwen op onze specialistische kennis van hun installaties. De complete elektrische installatie onderhouden en inspecteren we conform de geldende normen.”

Bekijk onze referenties

Kom werken bij VpG Techniek

Bekijk onze vacatures

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Kom stage lopen!