24/7support

Projecten

Realisatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties

Heeft u een installatietechnisch project en wilt u zeker weten dat de realisatie in goede handen is? Kies voor VpG Techniek. Hoe groot of complex uw project ook is, wij kunnen alles voor u regelen. Inclusief alle zaken die u van ons mag verwachten, zoals ontwerpwerk, virtuele BIM 3D-animaties, het opzetten van een bouwteam, advisering over duurzaamheid met de laagste total cost of ownership als uitgangspunt. En nog veel meer. Onze aanpak is integraal. We stemmen de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties haarfijn op elkaar af. Verder stellen we ons in het hele traject kritisch op en kijken we continu naar punten waarop we misschien kunnen optimaliseren. Want het is pas goed als het beter is.

Bouwteam

Wij doen meer dan installeren alleen. Vaak kiezen onze klanten ervoor om ons als adviserend en ontwerpend installateur in bouwteamverband in te schakelen. We denken mee over aspecten als functionaliteit, de invulling van ruimtes en wat het beste past bij u en uw huisvestingsbeleid. Zo kunnen we des te beter bijdragen aan een prettige leef- en/of werkomgeving, bijvoorbeeld door met onze installaties te zorgen voor optimaal comfort. Daarbij doen we zo veel mogelijk met eigen mensen zodat we zo min mogelijk van partners afhankelijk zijn.

Duurzaamheid

Natuurlijk adviseren wij ook over duurzaamheid. Welke wensen en plichten heeft u en met welke maatregelen kunnen wij daar invulling aan geven? Wij kunnen u helpen te komen tot een duurzamer gebouw, met bijvoorbeeld warmtepompen, led-verlichting, zonnepanelen en biodynamische verlichting.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen als professionals in het realiseren van uw technische installaties? Neem contact op om een afspraak te maken.

Bekijk onze vacatures

“Wij zijn vereerd dat zo’n gerenommeerde ‘collega’ ons het vertrouwen heeft gegeven om in hun eigen nieuwbouw alle elektrotechnische installaties te realiseren.”

Bekijk onze referenties