24/7support

Groen & Aldenkamp
Technisch Beheer

Groen & Aldenkamp Technisch Beheer

Hoe beter een installatie wordt onderhouden, hoe beter hij functioneert, zeker op de langere termijn. Groen & Aldenkamp Technisch Beheer (kortweg G&A TB) is de specialist die ervoor zorgt dat uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties optimaal blijven presteren. Wij bieden u vertrouwd vakwerk in service en onderhoud. Onze monteurs zijn ervaren en uitstekend geschoolde allrounders. Zij verstaan hun vak in alle facetten en kijken graag net even iets verder om in elke situatie te komen tot het best mogelijke resultaat.

Regionale betrokkenheid

G&A TB heeft een focus op de regio, Utrecht, Den Haag, Rotterdam. Wij werken hier voor onder meer zorginstellingen, vastgoedbeheerders en kantoorgebouweigenaren. Dat doen we vanuit een sterk geloof in lokaal ondernemerschap. Wij spreken uw taal, luisteren goed naar uw wensen en stellen uw belang voorop. Bij ons heeft u altijd een vast aanspreekpunt en bij storingen staan we 24/7 voor u klaar. Een extra pluspunt is dat wij als onderdeel van VpG Techniek de beschikking hebben over een schat aan verzamelde expertise.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of ons direct inzetten in uw onderhoudswerk? Neem contact met ons op

“Elke huurder in het gebouw heeft zijn eigen wensen en eisen ten aanzien van het klimaat. Voor ons is het een mooie uitdaging om steeds weer met oplossingen te komen die aansluiten bij al die eisen en wensen.”

Bekijk onze referenties

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Kom stage lopen!