24/7support

Over VpG Techniek

Het is pas goed als het beter is

Als je technisch dienstverlener bent, is het logisch dat je altijd goed werk wilt leveren. Je klanten verwachten niet minder. Sterker nog, bij VpG Techniek vinden we dat onze klanten nog veel méér mogen verwachten. Meer slimmigheid, meer betrokkenheid, meer snelheid en meer flexibiliteit. En niet te vergeten: meer oog voor mens en milieu. Daarom gaan we op al die terreinen graag een stapje verder. Want het is pas goed als het beter is.

We blijven leren

Wij varen niet blind op onze ruime ervaring maar leren elke dag gretig bij. In de praktijk uiteraard, maar ook door continue (bij)scholing. Verder zoeken we in onze personeelswerving heel gericht naar mensen die zich thuis voelen bij onze visie, ons niveau, onze ambities en onze informele werksfeer.

Boeiend en uitdagend werk

De manier waarop wij ons werk benaderen wordt in de markt herkend en gewaardeerd. Dat zien we terug in het boeiende en uitdagende werk dat we voor onze opdrachtgevers mogen doen. Maar ook in de grote belangstelling van kandidaten voor onze vacatures.

Een breed spectrum

Als groep hebben we veel te bieden op het gebied van installatietechniek. Onze focus ligt op elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Binnen die disciplines hebben we allerlei specialismen ontwikkeld, zoals duurzame warmteopwekking, telematica, noodstroomvoorzieningen, medische aarding, complexe klimaatsystemen en distributiesystemen voor medische en technische gassen.

Meer over VpG Techniek

Benieuwd wat VpG Techniek voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

“Voor een gespecialiseerde zorgaanbieder als Reinaerde zijn feilloos functionerende installaties van groot belang. Wij zijn er trots op dat we met onze deskundigheid kunnen zorgen voor de vereiste continuïteit.”

Bekijk onze referenties