24/7support

Heringa & Wuthrich
Installatietechnieken

Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

Vindt u dat u van een installatiebedrijf meer mag verwachten dan degelijk vakwerk? Mag er van u wel een schepje bovenop? Dan kunnen we elkaar de hand geven. Want bij Heringa & Wuthrich kijken we graag wat verder dan de vraag. Vanuit die gedrevenheid leveren we elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk voor de utiliteitsmarkt, van onderhoud tot complexe renovaties.

Wij staan altijd voor u klaar

Wij kunnen bouwen op ruim 100 jaar ervaring. Bovendien hebben we als onderdeel van VpG Techniek de beschikking over een schat aan aanvullende expertise. Als moderne organisatie hanteren we een continu scholingsprogramma voor onze medewerkers en hebben we veel oog voor het milieu. En we staan altijd voor u klaar. Letterlijk zelfs, want onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of ons direct inzetten in uw project of onderhoudswerk? Neem contact met ons op.

“Het bijzondere van onze relatie met ViVa! Zorggroep is dat deze grote opdrachtgever ons de genoemde werkzaamheden al vele jaren toevertrouwt. Dat zegt ook wel iets over de constante kwaliteit van het werk dat we leveren.”

Bekijk onze referenties

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Kom stage lopen!