24/7support

Lamit Care Systems

Lamit Care Systems

Het is pas goed als het beter is. Dat is de filosofie van VpG Techniek.  Maar het is ook de perfecte omschrijving van hoe we bij Lamit Care Systems zelf in ons werk staan. Als beheerder van distributiesystemen voor medische gassen in ziekenhuizen en speciale gassen in laboratoria hebben we een grote verantwoordelijkheid, en die nemen we serieus. Alleen al door altijd net iets verder te kijken dan de opdracht vraagt.

Het draait om uw vraag

Wij zijn leverancier-onafhankelijk en voldoen aan de strengste eisen. Onze gecertificeerde monteurs en engineers werken strikt volgens NEN EN ISO 7396-1 op basis van Good Manufacturing Procedures (GMP). Naast specialistisch installatiewerk bieden we consultancy op het gebied van medische en speciale gassen. En wat we ook doen, we vinden dat het vooral draait om u als klant. Daarom benaderen we ons werk nadrukkelijk vanuit úw vraag. Verder bieden we bijvoorbeeld een uiterst praktisch online klantenportaal, voor efficiënte informatie en communicatie over uw opdrachten.

Wilt u een gedreven specialist voor het beheer van installaties voor medische of speciale gassen? Neem contact met ons op.

“Wij zijn erg blij met de manier waarop onze instelling is voorzien van nieuwe technische installaties: vakkundig, snel en zonder enige overlast voor onze cliënten.”

Bekijk onze referenties

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Kom stage lopen!