24/7support

Groen & Aldenkamp
Installatietechnieken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Wilt u een installatiebedrijf dat altijd een stapje verder gaat in technische dienstverlening? Waar uw opdrachten in handen zijn van creatieve professionals die net zo kritisch zijn op het eindresultaat als u? Dan zult u blij zijn met Groen & Aldenkamp. Wij leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in vastgoed, zorg, industrie, educatie en overheid. Ook voor specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken, bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen bouwen op zo’n 100 jaar ervaring. Bovendien hebben we als onderdeel van VpG Techniek de beschikking over een schat aan aanvullende expertise.

Bouwen aan langdurige relaties

Wij hebben graag maximale controle over de kwaliteit van het werk dat we leveren. Daarom doen we zoveel mogelijk in eigen beheer, en hebben we voor uitzonderlijke specialismen vertrouwde partners. Met onze totaalaanpak willen we u als klant zoveel mogelijk ontzorgen. Daarbij hoort ook een persoonlijke benadering met veel aandacht voor uw wensen en mogelijkheden. Zo bouwen we aan langdurige relaties waarin we na verloop van tijd aan een half woord genoeg hebben.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of ons direct inzetten in uw project? Neem contact met ons op.

“Elke huurder in het gebouw heeft zijn eigen wensen en eisen ten aanzien van het klimaat. Voor ons is het een mooie uitdaging om steeds weer met oplossingen te komen die aansluiten bij al die eisen en wensen.”

Bekijk onze referenties

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Kom stage lopen!