24/7support

Opname & Inventarisatie

Opname & inventarisatie

De patiëntenzorg is in ziekenhuizen en andere medische instellingen voor een belangrijk deel afhankelijk van de aanvoer van medische gassen. Elke medisch specialist moet erop kunnen vertrouwen dat hij of zij te allen tijde kan beschikken over gassen als zuurstof, lachgas, kooldioxide en perslucht. Voldoende inzicht en veiligheid van de patiënt staan dan ook voorop bij dit soort medische gasinstallaties.

Onze werkwijze

Wij werken altijd aan de hand van gedegen marktonderzoek en een risico-inventarisatie. We volgen nauwkeurig de Europese regelgeving en werken volgens GMP en NEN7396-1 met vooraf opgestelde eisen en processen. Bij de opname en inventarisatie van uw medische gasinstallaties stellen we de volgende vragen

  • Voldoet de huidige installatie nog?
  • Is de benodigde documentatie op orde?
  • Wat zijn de risico’s die u op dit moment loopt?
  • Welke oplossingen kunnen wij daarvoor aandragen?

Nadat we dit soort vragen helder hebben beantwoord, kunnen we samen met u een plan maken voor het beheer van uw installaties. Interesse? Neem contact met ons op.

Bekijk onze vacatures

“Wij zijn erg blij met de manier waarop onze instelling is voorzien van nieuwe technische installaties: vakkundig, snel en zonder enige overlast voor onze cliënten.”

Bekijk onze referenties