24/7support

Meer over
VpG Techniek

Meer over VpG Techniek

Geschiedenis

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen.

Werken aan welzijn

Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.

Gedragen door onze medewerkers

Onze visie op welzijn is terug te zien binnen onze organisatie. Hoe prettiger onze medewerkers zich voelen, hoe beter zij kunnen groeien als persoon en professional. Daar werken we dan ook hard aan, en met succes. Onze mensen herkennen zich in ons bedrijf en dragen dat ook uit. Zo hebben onze klanten het prettige gevoel dat alles ‘klopt’.

De werkmaatschappijen

VpG Techniek is een groep van installatiebedrijven die elk hun eigen markt bedienen. De groep is opgebouwd uit zes werkmaatschappijen:

  • Groen & Aldenkamp Installatietechnieken
  • Groen & Aldenkamp Technisch Beheer
  • Heringa & Wuthrich Installatietechnieken
  • Lamit Care Systems
  • Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer
  • Swart Electrotechnisch Bureau

Bekijk onze vacatures

“Doordat wij altijd goede en heldere afspraken maken, ook met onze onderaannemers, worden de zorgaanbieders 24 uur per dag en 7 dagen per week ontzorgd. Dat geeft hen rust in de organisatie.”

Neem contact op